AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek kafa dağıtacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha fazla para kazanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında fotoğraf çekildiğini görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çekilmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir