AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek büyük kazanç sağlanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, günahtan temizlenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek verilen  sözlerin tutulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip fotoğraf çekilmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çekilmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğrafının çekildiğini görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekildiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir