AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, yoksul için zenginliğe, işlerini tek başına yöneteceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Sorular sorup yanıtlar alarak zamanınızı daha verimli kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin evine gitmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin evine gitmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek arkadaştan görülecek faydaya, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir