AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği adamdan hamile kalmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden hamile kalmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, başının derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamdan hamile kalmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insandan hamile kalmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hamile görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir