AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu duymak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hamile görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi hamile görmek küskünlüklerin oluşacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kişi görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişiyi hamile görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında hamile bir kişiyi görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir