AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kıllı görmek

Kahve falında ayakları kıllı görmek

Kahve falında ayakları kıllı görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatının düzene gireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları kıllı gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek yenileneceğine ve can bulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları kıllı görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarda kıl görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında ayak kılı görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kıllarını görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek yaşama sevincine kavuşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir