AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kek yemek

Kahve falında ıslak kek yemek

Kahve falında ıslak kek yemek isteklerinize kavuşacağınıza, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kek yemek gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslak kek yemek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek bir yandan cenaze olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak kek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kek yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek kurabiye yemek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında üzümlü kek yemek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında börek kek yemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir