AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın resmini gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanın resmini görmek duaların kabul olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan resmi görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında insan resmi çizmek karısının çok mutlu olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insanın resmini görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan resmi yapmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin resmini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir