AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek çok sayıda borca gireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir