AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıksız sevdiği kişiyi görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işarettir.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oturmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle karşılıklı oturmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin kızı görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin birini görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir