AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek işe başlanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi gelinlikle görmek önemli işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin gelinlik giydiğini görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giydiğini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında kişiyi gelinlikle görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyen kişiler görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir