AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğin kadınla evlenmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kadınla evlendiğini görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kadınla evlenmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kadına evlendiğini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlenmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir