AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek dinç kalacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evlenmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kötü noktalara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir