AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınlara sarılmak

Kahve falında kadınlara sarılmak

Kahve falında kadınlara sarılmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hobilerine eğileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, terslik yaşayacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlara sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının beline sarılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınla sarılmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına sarılmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadına sarılmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir