AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin için ağlamak

Kahve falında sevdiğin için ağlamak

Kahve falında sevdiğin için ağlamak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin için ağlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği insan için ağlamak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği birinin ağladığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir