AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, günah işleyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birine sarılıp ağlamak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ağladığını görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağladığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği birinin ağladığını görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği için ağladığını görmek zengin bir hayat sürüleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiklerinin ağladığını görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak zor bir döneme girileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir