AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği erkeğin annesini görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, insanların saygısının kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi sevmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek gülen yüzünün de solacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin annesinin öldüğünü görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir