AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek konforunun artacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında annemin çocuğu olduğunu görmek çok mutsuz olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında annesinin çocuğu olduğunu görmek kime danışacağını bilemez olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu annesine vermek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olduğunu görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir