AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, nefsine yenileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu annesine vermek bir sebeple yataklara düşeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek yüzlerin asılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında annenin çocuğu olduğunu görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir