AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olmak umutların biteceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin çocuğu olduğunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında annenin çocuğunu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin çocuğu olduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir