AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu annesine vermek

Kahve falında çocuğu annesine vermek

Kahve falında çocuğu annesine vermek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu annesine vermek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olduğunu görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek günlerini bunun için harcayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında annemin çocuğu olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin çocuğu olduğunu görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir