AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında annenin çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında annenin çocuğu olduğunu görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kişinin her daim iyi anılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu annesi olmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin çocuğu olduğunu görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir