AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi olanakların artacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insanla tartıştığını görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tartıştığın birini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga tartışma görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir