AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle sarılmak

Kahve falında sevdiğin biriyle sarılmak

Kahve falında sevdiğin biriyle sarılmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yeni kapılar açılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak kuş gibi hafifleyeceğine, hayat boyu çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinine sarılmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insana sarılmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak işlerinin hal yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin birine sarılmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir