Kahve falında sevdiğinine sarılmak

Kahve falında sevdiğinine sarılmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği erkekle sarılmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini görüp sarılmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinine sarılmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sarıldığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir