AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisine şifa olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak eski enerjisini bulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle sarılmak nimetin çoğalacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğe sarıldığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle sarılmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğe sarılmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğe sarılmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir