Kahve falında çok sevdiğin birine sarılmak

Kahve falında çok sevdiğin birine sarılmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok sevdiğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinine sarılmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insana sarıldığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarıldığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği erkeğe sarıldığını görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir