AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevdiğin ünlüleri görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği bir ünlüyü görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sevdiğin ünlü birini görmek zorlukların giderileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birini sevmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir