AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında en sevdiği ünlüyü görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çok sevdiğin ünlüyü görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yükseldikçe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çok sevdiğin bir ünlüyü görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak düşünceli ve dalgın olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği ünlüyü görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok sevdiğin ünlü birini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir