AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiği bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiği bir ünlüyü görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği bir ünlüyü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında sevdiği ünlüyü görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin ünlüyü görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini sevmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin ünlüyü görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak harama göz dikmeyeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir