AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında sevdiğin ünlüleri görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği bir ünlüyü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çok sevdiğin ünlüyü görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin bir ünlüyü görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çok sevdiğin ünlü birini görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında en sevdiğin ünlüyü görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir