AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden uçmak

Kahve falında yerden uçmak

Kahve falında yerden uçmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, eline para geçeceğine, belalardan korunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden uçmak gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçmak yerden yükselmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, makamını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden uçmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden uçmak boş kuruntularla uğraşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden havaya uçmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir