AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında din adamıyla evlenmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlendiği adamı görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir