AnaSayfa / Genel / Kahve falında adama sarılmak

Kahve falında adama sarılmak

Kahve falında adama sarılmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, yükseldikçe yükseleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adama sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Kahve falında adama sarılmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında bir adama sarılmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamla sarılmak ağlayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş adama sarılmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında genç adama sarılmak sevdiğine kavuşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı sakallı adam görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir