AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları ters görmek

Kahve falında ayakları ters görmek

Kahve falında ayakları ters görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kötü gününden de geri duracağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakları ters gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ters ayak görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Kahve falında ayakları ters görmek zahmete düşeceğine, daha zengin hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ayağı ters görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını ters görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir