AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını ters görmek

Kahve falında ayağını ters görmek

Kahve falında ayağını ters görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını ters gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları ters kadın görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayakları ters görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını ters görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı kadın görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı ters görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir