AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın elini öpmek

Kahve falında kızın elini öpmek

Kahve falında kızın elini öpmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Kahve falında bir kızın elini öpmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kızın elini öpmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını öpmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek esenleyeceğine, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun kızını öpmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir