AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, bilgi ile donanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Kahve falında sevdiği kızın öldüğünü görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yapılan işte ustalaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir