AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını istemek

Kahve falında kızını istemek

Kahve falında kızını istemek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hafifleyeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını istemek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Kahve falında evlenmek istediğin kızı görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı istemek huzura ve rahata kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulur.

Kahve falında istediği kızı görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kızı babasından istemek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını istemek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında istediğim kızı görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir