AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı istemek

Kahve falında kızı istemek

Kahve falında kızı istemek büyük sıkıntılar içine gireceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızı istemek gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Kahve falında sevdiği kızı istemek işlerin ve düzenin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediği kızı görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmek istediğin kızı görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğim kızı görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kızı istemek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir