AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları olmayan bebek görmek

Kahve falında ayakları olmayan bebek görmek

Kahve falında ayakları olmayan bebek görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında ayakları olmayan bebek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında bebek ayağı öpmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ayağını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayağı görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ayakları olmayan bebek görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, aradığı kişiyi bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir