AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak bunalıma düşeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiden kaçmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden kaçmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kişilerden kaçmak iş yaşantısında hırslanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişiden kaçmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir