AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden kaçmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişilerden kaçmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiden kaçmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir