AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiden kaçmak

Kahve falında iki kişiden kaçmak

Kahve falında iki kişiden kaçmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiden kaçmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak çok rahat edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak dik durmaya çalışacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kişiden kaçmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiden kaçmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden kaçmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kişilerden kaçmak kişinin sıkıntıların artacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir