AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok hamile kadın görmek

Kahve falında birçok hamile kadın görmek

Kahve falında birçok hamile kadın görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında birçok hamile kadın gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında birçok hamile kadın görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok kadın görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kadını hamile görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin hamile kadın görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek kişinin gönlünü alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını hamile görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek kem gözlere geleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadına su vermek ayağının tökezlemeyeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir