Kahve falında bir kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu görmek maddi zararının giderileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kafasının da rahat edeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile yaşlı kadın görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, amacına ulaşabileceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadını öpmek kafasını toparlayamayacağına, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadın duymak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadını gelinlikle görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek canını sıkılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hamile bir kadına yardım etmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top