AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ondan şifa göreceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insan tarafından aldatılmak şansının ve bahtının açılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan tarafından kovalanmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak kısmetlerinin de kapanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında bir insan tarafından kovalanmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir