AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları çamur görmek

Kahve falında ayakları çamur görmek

Kahve falında ayakları çamur görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları çamur gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ayağı çamurlu görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulur.

Kahve falında ayakları çamur görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir