AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı çamurlu görmek

Kahve falında ayağı çamurlu görmek

Kahve falında ayağı çamurlu görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, mülk sahibi olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağı çamurlu gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki çamuru temizlemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı çamurlu görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları çamur olmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından çamur temizlemek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına çamur bulaştığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir