AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpülmek

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpülmek eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpüldüğünü görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpülmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği tarafından aldatılmak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir